Announce something here

Shipping policy

Corona update


We zitten middenin een uitzonderlijke periode en er worden allerlei maatregelen rondom het Coronavirus genomen. Ook wij houden rekening met elkaar en volgen de hygiëneregels. De werknemers bij Lasidorebeautybar.nl die thuis kunnen werken, werken zoveel mogelijk thuis. Ons Logistieke team werkt gelukkig al in shifts, waardoor we die werkzaamheden voort kunnen zetten en we pakketten dus kunnen blijven verzenden.

PostNL houdt ons goed op de hoogte over hun werkzaamheden. Momenteel wordt er ontzettend veel online besteld, waardoor PostNL extreem druk is. Door deze drukte zal de levering van bestellingen vertraagd zijn. Onze excuses hiervoor! We verwachten dat bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen uitgeleverd worden. Daarnaast hanteert PostNL de volgende maatregelen:

- Ze overhandigen het pakket niet, maar leggen het voor je deur.
- De bezorger tekent voor jouw pakket, nadat je hier toestemming voor hebt gegeven. Ze kunnen vragen om de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs, zodat ze dit kunnen invullen in het handtekeningveld.

Zolang PostNL de werkzaamheden voortzet, kunnen wij ook blijven leveren. Daarnaast blijft onze winkel ook open. Uiteraard houden we gepaste afstand van de klant en willen we je vragen contactloos te pinnen.

Gezondheid is op dit moment het belangrijkste !

zondag besteld, wordt maandag verzonden !

Wij Leveren in heel EU :

Verzending binnen Nederland Voor 16:30 besteld , morgen in huis :

De verzendkosten bedragen € 4.95 voor bestellingen tot € 100,-.
Voor bestellingen boven de € 100,-  is de verzending gratis!   

Verzending binnen België 1 - 5 dagen :

De verzendkosten bedragen € 4.95 voor bestellingen tot € 100,-.
Voor bestellingen boven de € 100,-  is de verzending gratis!   

Verzending binnen Duitsland 1 - 5 dagen :

De verzendkosten bedragen € 8.95,-

Rest van de EU :

De verzendkosten bedragen € 9,95


Alle bestellingen in Nederland worden verstuurd met PostNL en België met DPD . Je kan zelf een gewenst afleveradres opgeven, maar je kan ook kiezen voor 'Afleveren op een locatie' van PostNL. PostNL heeft een ruim aantal locaties in Nederland waar je bestelling afgeleverd kan worden. In de kassa kun je kiezen voor 'Afleveren op een locatie' en vervolgens kun je de gewenste locatie selecteren. 

Ben je niet thuis op het moment van aflevering, dan kan de chauffeur het ook bij een naburig adres afleveren. Hou dus de track en trace code die u van ons ontvangt na verzending in de gaten. 

Als je voor 16:30 uur bestelt en betaalt, dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden, mits de producten op voorraad zijn. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen.

Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace nummer waarmee je de bestelling kunt volgen via de website van PostNL.

Verzending met PostNL : Het pakket zal 2 x worden aangeboden op het opgegeven afleveradres. Ben je beide keren niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan krijg je een briefje in de bus met daarop het PostNL kantoor in jouw buurt, waar je het pakket vanaf de volgende dag kunt afhalen.